Lieve mensen,

Omdat de praktijk steeds drukker wordt en ook de administratieve kant steeds meer tijd in beslag neemt, is vanaf maandag 4 september 2017 op maandag-, dinsdag- en donderdagmorgen een assistente in de praktijk aanwezig. Zij gaat veel van de bijkomende (administratieve) handelingen van mij overnemen. Ook de telefonische bereikbaarheid van de praktijk wordt aangepast. Op de dagen dat de assistente in de praktijk aanwezig  is, is de praktijk tussen 09.00 uur en 11.30 uur telefonisch bereikbaar via 0313-659559. De praktijk is ook op donderdagavond tussen 19.30 uur en 20.30 uur telefonisch bereikbaar.  Ik hoop u op deze manier nog beter en efficiënter van dienst te kunnen zijn.

De afgelopen 3 maanden heeft ons administratieve systeem veel problemen en frustratie opgeleverd, maar vanaf maandag 28 augustus is het administratieve systeem volledig geüpdate. De ‘kinderziekten’ zijn nog niet allemaal opgelost. Dit kan betekenen dat er wat foutjes overgezet zijn. Mocht u een foutje ontdekken, wilt u ons dit dan melden? Bij voorkeur via mail aan assistent@annekedorland.nl. Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.

 

Lieve groet,

 

Anneke Dorland